12.03.2019

ConocoPhilips

У 2002, Phillips Petroleum Company об’єдналася з Conoco Inc. для того що б стати четвертою в світі нафтовою компанією, ConocoPhillips Company.
Завдяки новаторським технологіям і революційним продуктам ConocoPhillips Lubricants швидко увійшла в список найбільших виробників мастильних матеріалів в США.
Сьогодні ConocoPhillips одна з найбільших компаній світу, реалізовувати свої плани в різних напрямки пов’язаних з нафтовою індустрією. Вона відома в світі як новатор в області розвідки і видобутку нафти і газу, використовуючи, новітню 3D технологію, для запобігання мимовільних коливань земної поверхні.
ConocoPhillips так само є одним з найбільших переробників в світі, що сприяє розвитку нафтохімічного виробництва даної компанії. Вона виробляє високоякісних базові оливи і складносформульованні присадки, що дозволяють фахівцям компанії працювати над створенням високотехнологічних мастильних матеріалів. Спектр продукції ConocoPhillips захоплює такі області як, автомобільну індустрію, комерційний транспорт, сільське господарство, авіацію, силові генератори, гірничодобувну індустрію, будівництво та багато іншого.

Conoco

Сonoco один з чотирьох брендів родини ConocoPhillips Lubricants, мастильні матеріали Conoco відмінно працюють в газових двигунах, в силових генераторах, в будівельних агрегатах, а так само в комерційному транспорті та на індустріальному ринку.
Засноване на інновації продуктів, Conoco відомий у всьому світі як лідер мастильної індустрії більш ніж 130 років. З найперших днів існування Conoco, коли мастила, вироблені компанією, використовувалися в осях возів для переселенців, які перетинали західні кордони. Сьогодні, репутація бренду Conoco, як виробника інноваційних продуктів непохитна у всьому світі.
Сьогодні продукція Conoco широко використовується в гірничодобувній індустрії, газових двигунах, силових генераторах, будівельних агрегатах, в комерційному транспорті а так само в індустріальному сегменті ринку. Conoco докладає зусилля для того що б керувати бізнесом чесно і з гордістю. Виробляти високоякісні продукти і відмінний сервіс.

Phillips 66

Бренд компанії ConocoPhillips Lubricants, Phillips 66 використовується в автомобільній індустрії, авіації, сільському господарстві, будівельної техніки, снігоходах, мотоциклах, а так само в морському і індустріальному сегментах. Продуктова лінійка бренду пропонує моторні масла преміум класу, мастила, повітряні та масляні фільтру, антифризи.
Phillips 66 веде свою історію з 1905 року, коли брати Френк Лі Філіпс виявили нафту в штаті Оклахома. Їх пошуки привели до створення компанії Phillips Petroleum в 1917 році, компанії прародителя сьогоднішнього бренду Phillips 66. Через 10 років, в 1927, компанія відкрила свою першу сервісну станцію. Швидке поширення сервісних станційf Phillips 66 спричинило за собою виробництво моторних масел Phillips 66. Phillips 66 це всесвітній новатор у вивченні і виробництві мастильних матеріалів. Продукція даного бренду застосовується різних галузях включаючи автомобільну індустрію, авіацію, сільське господарство, будівництво, снігоходи, мотоцикли, морські та індустріальні сегменти. Phillips 66 представила перший мультівязкістне моторне масло в 1954 році, воно називалося «TropArtic® All Season». У 1979, компанія почала справляти перше мультівязкістне масло для авіаційної індустрії, бесзольное, диспергуюче масло «X / C®».

76 Lubricants

76 Lubricants це член сім’ї ConocoPhillips Lubricants. 76 Lubricants надає повний спектр мастильних матеріалів і мастил для різного застосування. Продукція 76 Lubricants відповідає і перевершує найсуворіші індустріальні стандарти якості, а так само сприяють роботі обладнання на піку своїх можливостей. Створена в 1890 році як Union Oil Company, ще до появи першого автомобіля, 76 Lubricants (сучасна назва) надали світу високоякісні, надійні комерційні та індустріальні мастильні матеріали.
У 2002, Компанія Phillips Petroleum Company, компанія-засновник 76 Lubricants, об’єдналася з Conoco Inc, щоб стати Компанією ConocoPhillips, четвертим найбільшим постачальником мастильних матеріалів в США. Об’єднана компанія — інтегрована енергетична компанія в Сполучених Штатах, третя за величиною за капіталізацією ринку, нафтовим і газовим запасам і виробництва. 76 Lubricants мають велике присутність в комерційному і індустріальному секторах мастильних матеріалів. При використанні продуктів цього бренду як в легкових автомобілях, так і в важко навантажених вантажівках можна бути спокійним за якість роботи мастильних матеріалів 76 Lubricants, повністю відповідному всім стандартом промисловості за якістю роботи. Девіз 76 Lubricants: «Ми Тримаємо Вас в русі».

Kendall

Моторне масло «Kendall Motor Oil» хоч і є малознайомим вітчизняному водієві брендом, займає лідируючі позиції на американському ринку автомастил з 1881 року. В даний час компанія «Kendall Motor Oil» займає 5 місце у світі за обсягом продажів кінцевого продукту, і це без Європейського ринку, самого об’ємного після Американського, на який компанія «Kendall Motor Oil» з 2009 року починає виводити свій продукт.
«Kendall Motor Oil» прославилася своїми високоякісними, спеціалізованими, понад надійними марками трансмісійних а також моторних масел, які охоплюють сегмент автомобілів від легкових європейських і американських авто до важких 30 тонних вантажівок і сільськогосподарської техніки. Особливим досягненням компанії «Kendall Motor Oil» було створення моторних масел для гоночних автомобілів класу «Драг-рейсинг», моторні масла цих марок призначені спеціально для високих температур і оборотів двигуна.
Також надійно себе зарекомендували масла для гідравлічних систем сільськогосподарської і позашляхової техніки.
Що говорити, тільки «Kendall Motor Oil» сміливо пише в специфікаціях до кожного свого виду автомобільних масел «відповідає і перевершує вимоги:», адже це автомобільне масло не просто проходить найжорстокіші лабораторні дослідження, а й обкатку на дорогах, на всіх видах техніки.